Menu

Inici

Una Trobada

Actuacions

Bandes Participants

Cobertura Informativa

Galeria Fotogràfica

Vídeos Trobada

Web Principal Banda

XXXIII Trobada de Bandes de Música de Catalunya

Una Trobada

Des de l'any 1983, la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) organitza anualment una Trobada Nacional de Bandes de Catalunya. La participació està oberta a totes les formacions musicals associades a la FCSM.

Una Trobada és una reunió organitzada per compartir, mostrar i donar a conèixer al públic en general la passió musical dels seus participants. Hi participen músics de totes les demarcacions de Catalunya.

És un punt de coincidència de músics de diferents generacions, que comparteixen una mateixa afició i que la volen compartir amb tothom d'una manera molt festiva.

Enguany, el Col·legi Pare Manyanet de Les Corts celebra el 50è aniversari de la seva fundació. Per aquest motiu, la Banda de Música del Col·legi Pare Manyanet és l'amfitriona de la 33a Trobada de Bandes i és l'encarregada d'acollir a totes les Bandes (23) vingudes de tota Catalunya.

La trobada transcorrerà per als carrers i places del Districte de Les Corts i acabarà al Col·legi Pare Manyanet, amb la interpretació d'una peça per part de cada banda simultani a la imposició de corbatins i el lliurament de records a les formacions que hi participen.